Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tâlhărit pe dig la Belciugele, de 10 lei şi o geantă


   Doi frați din Homocea au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv, după ce în luna iulie au tâlhărit un bărbat la Măicănești. Ionuț și Cătălin N., de 26, respectiv 20 de ani, au fost cercetați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.
   Potrivit actului prin care a fost sesizată instanța de judecată, la data de 26 iulie 2013, în jurul orelor 19.20, cei doi băieți au condus partea vătămată pe digul de protecție din satul Belciugele. Anterior, băuseră împreună într-un bar din localitate, după ce victima fusese în vizită la niște cunoștințe. Potrivit procurorilor, după ce au ajuns pe dig, inculpații l-au luat la bătaie pe cel care cu câteva momente în urmă le fusese prieten de pahar. L-au lovit cu pumnii și picioarele în zona toracică și abdomen. Băieții l-au părăsit apoi, după ce i-au luat geanta, cei 10 lei pe care îi mai avea supra sa și un card bancar.
   În urma loviturilor primite de la cei doi agresori, victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, pentru a se reface. În fața anchetatorilor, cei doi tineri au recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?