Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Accident produs din cauza cailor nesupravegheaţi


   Doi tineri de 19 ani au fost victimele unor accidente rutiere produse în cursul zilei de miercuri. O fată, pasageră într-un autoturism, a fost rănită după ce mașina în care se afla a acroșat un cal, iar un tânăr conducător auto a fost la rându-i rănit după ce, din cauza neatenției, a părăsit partea carosabilă într-o curbă.
   Primul eveniment rutier s-a petrecut miercuri seara, în jurul orelor ora 21.50, pe DJ 204 D, în comuna Suraia. Din cauza a două cabaline care au pătruns pe partea carosabilă, fiind lăsate nesupravegheate de proprietar, respectiv Vasile M., de 57 ani, din localitate, mașina condusă de Daniel P. a acroșat unul dintre cai. „În urma producerii  accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui T. Laura Lorena, de 19 ani, pasageră în autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-au comunicat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ.
   Aproximativ o oră mai târziu, în comuna Dumbrăveni, un șofer de 19 ani a fost rănit ușor în urma unui accident. Ionuț O., de 19 ani, din municipiul Focșani, se afla la volanul unui autoturism marca Opel, iar pe fondul neatenției a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă și a părăsit partea carosabilă. În urma acestui eveniment, șoferul a fost rănit ușor. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?