Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Şoferii au cele mai mari şanse de angajare


   Lista locurilor de muncă vacante dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea cuprinde 163 de oferte făcute șomerilor de angajatori din județ. Cea mai mare căutare o au, în această perioadă, șoferii de autocamion/mașină de mare tonaj, precum și operatorii confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, și muncitorii necalificați în domeniul confecțiilor. Se mai pot angaja persoanele de profesie administrator bancar/produs leasing, analist credite, reprezentant comercial și agent de vânzări, dar și șomeri calificați în meserii precum supraveghetor jocuri (cazino), barman, vânzător, agent de intervenție pază și ordine, fierar betonist, dulgher restaurator și mecanic utilaj. Åžansa obținerii unui contract de muncă o au și persoanele care doresc să lucreze ca muncitori necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie.
    Tot șoferii de camion sunt cei mai căutați și în Ungaria, aceștia având la dispoziție 75 de locuri vacante. În ceea ce privește oferta de muncă făcută de angajatori din țările Comunității Economice Europene, în Austria se pot încadra zece muncitori forestieri, în Slovacia șase lucrători la mașini de cusut iar în Polonia, patru analiști AR (departament de angajamente). În Belgia pot obține contracte de muncă persoanele de profesie expert senior șofer Inteligent și Sisteme de Trafic, expert curățare și eficiență a vehiculelor, manager proiect și analist programator, iar în Norvegia sunt căutați câte un inginer structural și senior inginer electric. Nu în ultimul rând, în Republica Cehă se pot angaja 15 șlefuitori, pilitori și zece muncitori la manipularea mărfurilor cu ajutorul motostivuitorului.
    Aceste oferte de muncă sunt valabile până pe 22 august inclusiv. Cei care doresc informații suplimentare se pot adresa consilierului EURES Mircea Nedelcu, din cadrul AJOFM Vrancea și inspectorului Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, telefon 0237.230.186 și 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?