Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VREMEA va fi călduroasă, local caniculară


   Astăzi, vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sudul și vestul țării, unde pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.
   Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în estul Transilvaniei și 36 de grade în Banat și Lunca Dunării. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat după-amiaza vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată în regiunile vestice și în zona montană și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni, spre 9 grade.
    Mâine, vremea se va menține călduroasă, local caniculară în Câmpia de Vest și pe spații restrânse în Câmpia Română, unde maximele termice vor fi de 36 de grade pornind de la 27 de grade în depresiuni. Pe arii restrânse, indicele temperatură-umezeală va atinge și posibil depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic în regiunile vestice și sud-vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza și seara la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în partea de sud a țării, cu intensificări trecătoare în Dobrogea și sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni, spre 9 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?