Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cămin Cultural inaugurat la Vulturu, sală de sport la Suraia


   Primăria Vulturu va inaugura, azi, Căminul Cultural din localitate, în cadrul manifestărilor Zilelor comunei. Valoarea investiției este de 5,5 miliarde lei vechi. Duminică, tot în cadrul manifestărilor dedicate Zilei comunei, autoritățile din Suraia vor inaugura sala de sport din localitate (FOTO). Sala are o capacitate de 150 de locuri și este una dintre cele mai mari din județ. Duminică mai sunt organizate sărbători ale comunelor în localitățile Gura Caliței și Milcovul. La manifestări au fost invitați să participe președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și cei doi vicepreședinți Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Cel Mare. 
   Primăria Vulturu va inaugura, azi, Căminul Cultural, în cadrul manifestărilor Zilelor comunei. Manifestări organizate cu această ocazie vor avea loc și sâmbătă și duminică. Activitățile vor începe cu o slujbă de pomenire a eroilor susținută de un sobor de preoți. După acest moment va avea loc inaugurarea Căminului Cultural din Vulturu, imobil în care, imediat după inaugurare, va avea loc o întâlnire cu fiii satului, eveniment la care sunt invitați să participe toți cei care s-au născut în această localitate, dar care activează în diverse domenii de activitate și au obținut rezultate remarcabile. 
   Lucrările la Căminul Cultu-ral au constat în decapat tencuiala interior și exterior și realizarea altei tencuieli, schimbat tâmplăria, instalațiile electrice, instalații sanitare și termice, introducerea unei centrale termice, etc. Valoarea investiției este de 5,5 miliarde lei vechi. Primarul comunei Vulturu, Nicușor Păcuraru, a declarat că organizarea acestor manifestări are rolul de a-i aduna la un loc pe toți locuitorii comunei, dar și pe cei care s-au născut aici, locuiesc în alte localități însă reprezintă cu onoare și cu cinste comuna Vulturu. „Dorim ca prima ediție a Zilelor comunei Vulturu să reprezinte un bun prilej de întâlnire a locuitorilor comunei la zi de sărbătoare, dar și un bun prilej de întâlnire cu fiii satului care în prezent au domiciliul în alte localități, dar care nu au uitat niciun moment comuna natală pe care o reprezintă cu cinste în tot ceea ce fac”, a precizat primarul Nicușor Păcuraru. 
   Duminică, manifestările vor începe dimineață pe stadionul din localitate unde sunt așteptați să participe comercianți din mai multe zone ale județului și nu numai. Începând cu ora 16.00, pe scena amplasată pe stadionul din Vulturu va avea loc un frumos spectacol artistic susținut de Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”, dar și de  invitați surpriză. Nu va lipsi nici fanfara care va susține un program de aproximativ 2 ore. 
Maria Dragomiroiu cântă la Suraia
   Duminică sunt organizate sărbători ale comunelor Suraia, Gura Caliței și Milcovul. 
   Autoritățile din comuna Suraia vor organiza manifestarea pe stadionul din centrul comunei, iar la eveniment sunt așteptați să participe toți locuitorii comunei, dar și cei ai localităților învecinate. Printre surprizele pregătite de organizatori se află un program artistic susținut de artiști de top din care îi amintim pe Maria Dragomiroiu, Geta Postolache și Ion de România. Cu această ocazie, edilul șef va face și o scurtă prezentare a proiectelor realizate în mandatul său și va fi inaugurată sala de sport din localitate. Sala are o capacitate de 150 de locuri și este una dintre cele mai mari săli de sport din județ. Lucrările la acest obiectiv au început în 2012 și vor fi finalizate până la data evenimentului. 
   Valoarea investiției este de 2,4 milioane de lei și a fost posibilă ca urmare a demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care a susținut acest proiect. „Este o investiție deosebit de importantă pentru comunitatea noastră, deoarece avem peste 600 de copii la școală. Totodată, avem peste o sută de tineri care joacă fotbal și care, în momentul de față, sunt nevoiți să practice acest sport în alte localități. Acest proiect a devenit realitate cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care a susținut acest proiect”, a precizat primarul Vasile Grosu. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?