Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Judecat pentru tentativă la omor calificat


Un tânăr din comuna Garoafa a fost trimis în judecată de procurori, pentru tentativă la omor calificat. El a ajuns în această situație după ce și-a înțepat un consătean cu o furcă. Totul a pornit de la faptul că victima l-ar fi lovit pe tatăl agresorului în urmă cu un an. 
Conform informațiilor primite de la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, incidentul s-a petrecut pe data de 7 mai a.c. Agresorul, Alexandru Marian S., în vârstă de 26 de ani, s-a întâlnit cu victima, Nicu P., pe o stradă din comuna Garoafa. Alexandru Marian S. avea asupra sa o furcă metalică, iar atunci când l-a văzut pe Nicu P., și-a amintit că acesta l-a lovit pe tatăl său în anul 2012. Atunci i-a venit ideea să-i plătească datoria. Astfel, l-a lovit cu furca pe care o avea în mână pe Nicu P., în zona capului. Victimei i s-a făcut rău și a fost adusă la spital. Conform certificatului medico-legal, victima a avut nevoie de 8-9 zile de  îngrijiri medicale pentru refacere.
În timpul anchetei s-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict după ce victima l-a bătut pe tatăl agresorului. Audiat fiind, tânărul trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat nu a recunosct că și-a lovit consăteanul cu furca. El a precizat că doar la împins. Dosarul său a ajuns la Judectăroria Focșani, urmâna ca magistrații să stabilească pedeapsa pe care o va primi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?