Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Incendiu pe marginea drumului european


Pompierii vrânceni au intervenit, marți, pentru a stinge trei incendii. Primul apel a fost primit în jurul orei 13.50 și anunța izbucnirea unui incendiu la proprietatea lui Gheorghe V., din Suraia, unde două tone de furaje depozitate sub formă de căpițe s-au făcut scrum din cauza unui rest de țigară aruncat la întâmplare. Datorită intervenției pompierilor militari, s-a împiedicat propagarea flăcărilor la anexele gospodărești amplasate în imediata apropiere.
 În cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00, un echipaj de pompieri din cadrul Secției Adjud a acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe marginea drumului DN 2 E 85, pe teritoriul municipiului Adjud, la ieșirea spre județul Bacău. Au ars aproximativ 100 metri pătrați vegetație uscată. 
 De asemenea, în jurul orei 16.40, pompierii focșăneni au acționat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la vegetație uscată pe teritoriul cartierului Unirea din Odobești. Au ars vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 2 hectare. În ambele situații, flăcările au fost lichidate înainte ca acestea să producă pagube materiale. 
 „Pentru prevenirea unor evenimente similare, recomandăm cetățenilor să nu arunce la întâmplare resturile de țigări și chibrituri nestinse și să nu fumeze în locurile cu pericol de incendiu ori explozie. Totodată, reamintim că arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deșeurilor și miriștilor se efectuează doar în locurile special amenajate, numai pe baza permisului de lucru cu foc”, a transmis locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?