Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Ellen DeGeneres va prezenta gala premiilor OSCAR 2014


   Vedeta de televiziune ame-ricană Ellen DeGeneres a fost desemnată prezentatoarea principală a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014. DeGeneres îi urmează actorului de comedie Seth MacFarlane, creatorul serialului animat „Family Guy”, care a prezentat gala premiilor Oscar din acest an. Anunțul a fost făcut chiar de către Ellen DeGeneres, vineri, pe contul său de pe rețeaua de socializare Twitter. „Este oficial: Voi găzdui Oscarurile!”, a scris DeGeneres, potrivit The Hollywood Reporter. Totodată, Ellen DeGeneres a mulțumit reprezentanților Academiei de film americane, pentru că au ales-o să găzduiască gala de decernare a premiilor Oscar 2014, și soției sale, actrița Portia de Rossi.
   Va fi pentru a doua oară când Ellen DeGeneres va prezenta o gală a premiilor Oscar. Ea a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii în 2007. Potrivit The Hollywood Reporter, Academia de film americană a început din timp pregătirile pentru cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar, care va avea loc pe 2 martie 2014.
   Astfel, în luna aprilie, Academia i-a readus în echipa organizatoare a galei premiilor Oscar pe producătorii Craig Zadan și Neil Meron. Totodată, anunțul că Ellen DeGeneres va găzdui următoarea gală a premiilor Oscar vine după ce Cheryl Boone Isaacs a devenit, miercuri, primul președinte afroamerican al Academiei de film americane, organizația care decernează în fiecare an prestigioasele premii.
   Cheryl Boone Isaacs a anunțat că prima ei decizie va fi să stabilească, împreună cu Craig Zadan și Neil Meron, persoana care va prezenta gala premiilor Oscar 2014. „Sunt încântată să găzduiesc gala premiilor Oscar pentru a doua oară. Åžtiți cum se spune – a treia oară este cu noroc”, a declarat Ellen DeGeneres.
   La rândul lor, Craig Zadan și Neil Meron au afirmat: „Toată lumea o iubește (pe Ellen DeGeneres, n.r.) și ne așteptăm ca publicul de la Dolby Theatre (locul unde se va desfășura gala premiilor Oscar, n.r.), și telespectatorii din întreaga lume să fie la fel de încântați de acest anunț ca noi”. Totodată, Cheryl Boone Isaacs, recent aleasă președinte al Academiei de film americane, a declarat: „Am fost imediat de acord cu Craig și Neil că Ellen este gazda ideală pentru această ediție a premiilor Oscar. Așteptăm cu nerăbdare acest show, care va fi unul plin de divertisment, antrenant și amuzant”.
   Cea de-a 86-a ediție a premiilor Oscar va avea loc duminică, 2 martie 2014, la Hollywood, în fostul Kodak Theatre, redenumit în mai anul trecut Dolby Theatre. Nominalizările pentru Oscarurile din 2014 vor fi anunțate anul viitor pe 16 ianuarie, iar cei 6.000 de membri ai Academiei de film americane vor putea să voteze actorii și filmele preferate până pe 25 februarie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?