Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Mâine debutează prima ediţie a „Cupei Promenada – Viitorul Focşani“


   Clubul Sportiv Viitorul Focșani organizează începând de mâine până duminică prima ediție a „Cupei Promenada – Viitorul Focșani”, competiție de fotbal care se va desfășura la trei categorii de vârstă: 2002, 2003 și 2004. Partidele se vor desfășura pe Stadionul „Milcovul” și va începe mâine, de la ora 17.00. Sâmbătă se vor juca meciuri în intervalul orar 9-12 și 17-20, iar duminică sunt programate meciurile de clasament, între orele 8-13. Turneul este organizat cu sprijinul Promenada Focșani, sponsor oficial care va oferi premii pentru locurile 1-4, pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgheterul turneului. Diplome și medalii vor primi toți participanții la turneu.
   Pe lângă cluburile focșănene Viitorul și CSM, pe lista echipelor care au confirmat participarea se află Oțelul Galați, Galaxy București, Galactic Buzău, Åžoimii Buzău, Junior București, Junior Călărași, Junior Galați și Steaua Dunării Galați. Sâmbătă, 3 august, se va disputa și un meci demonstrativ între antrenorii echipelor participante și părinții copiilor echipelor participante la turneu. Echipele care vor să se înscrie la „Cupa Promenada – Viitorul Focșani” o pot face la telefon 0769226309 sau prin email, la adresa .
   CS Viitorul Focșani este unul din cluburile din județ care se ocupă de descoperirea tinerelor talente la fotbal. Noul club, prin fotbalul pentru copii urmărește în primul rand, asa cum sugerează chiar numele ales, inițierea copiilor în tainele fotbalului, dar și descoperirea de noi talente, dezvoltarea fi-zică și armonioasă a organismului și menținerea unei stări optime de sănătate, dezvoltarea calităților motrice de bază și utilitar-aplicative și integrarea copiilor în cadrul unui colectiv. Clubul Sportiv Viitorul Focșani a fost înființat din dorința de a arăta ceva în plus în cadrul fotbalului de copii și juniori și totodată să impună noi standarde de calitate în acest domeniu exploatat corespunzător.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?