Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

„Futsalul a murit odată cu Ţerbea“


   Jucătorii de la City’us Târgu Mureș, titulari în naționala de futsal, sună disperați la FRF. Omul de afaceri Sorin Å¢erbea, decedat în accident de elicopter luni seară, era singurul care ținea fenomenul în viață. Tipic românesc, decesul lui Sorin Å¢erbea, omul de afaceri din Târgu Mureș ce reprezenta futsalul în Comitetul Executiv al FRF, își derulează intriga între înjurături și păreri de rău.
Sudalmele vin în special dinspre dinspre Târgu Mureș, unde fostul voleibalist a făcut vid în jurul afacerilor sale, sau dinspre Craiova (fanii oltenii nu au uitat de faptul că Å¢erbea a votat pentru dezafilierea Universității în 2011). „Suporterii or fi supărați, dar eu nu mai sunt. El a fost un complice mărunt. Chiar vreau să transmit condoleanțe familiei”, declară Adrian Mititelu. În ce privește regretele, acestea aparțin mai mult de lumea fotbalului în sală, una săracă și lipsită de prea mulți prieteni. „Åžtiți cum se spune, despre morți numai de bine. Eu nu comentez cum a făcut omul ăsta banii, dar pot să spun că a fost providențial pentru futsal”, spune Radu Petre, responsabilul cu futsalul în cadrul FRF.

Dădea contracte de 3.000 de euro

   „Puțini știu că el plătea cazarea și masa la Târgu Mureș tuturor echipele din țară care veneau să joace cu City’us în campionat. Å¢inea două echipe, că avea și City’us 2, plus ajutorul acordat echipei naționale. Opt dintre jucătorii de la el sunt titulari la naționala de futsal. Băieții ne sună de azi dimineață disperați. Ne întreabă ce vor face ei acum. Păi cine le mai poate oferi în România contracte de 2.500-3.000 de euro, cât le dădea Å¢erbea? Aici nu mai vorbim de o echipă de club, ci de un fenomen, de echipa națională de futsal care s-a clasat pe locul opt la Campionatul European și pe 12 la cel Mondial. Futsalul e o dragoste fără bani”, mai punctează Radu Petre.
   Divorțat, Sorin Å¢erbea are o singură fată, în vârstă de 21 de ani. Ea va moșteni afacerile tatălui său, însă oamenii sunt circumspecți în privința implicării ei în fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?