Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Trei gimnaste s-au pregătit la Oneşti


   Deși sezonul competițional s-a încheiat pentru ele anul acesta, micile gimnaste vor avea parte de emoții și în această vară, nu de cele specifice concursurilor, ci de unele noi pentru ele, emoțiile de a se antrena câteva săptămâni în centrele de pregătire prin care au trecut înaintea lor mai toate marile campioane ale României. Pentru multe dintre ele aceasta va fi o avanpremieră a anilor de pregătire ce vor urma. 
   Ca răsplată a rezultatelor deosebite obținute anul acesta, ca recunoaștere a talentului și potențialului lor de progress, dar și ca stimulent și încurajare pentru performanțele lor viitoare, Federația Română de Gimnastică a invitat cele mai bune gimnaste ale categoriei a IV-a într-un stagiu de pregătire de trei săptămâni la unul dintre centrele de pregătire a junioarelor de la Onești. La stagiu au participat și trei gimnaste din Focșani: Teodora Pătrașcu, Ana Maria Puiu și Elena Iuliana Smadi, sportive legitimate la Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani.
   Sperăm ca această experiență să se dovedească foarte utilă și motivantă pentru tinerele gimnaste pe viitor. În egală măsură ne dorim să le ambiționeze mai mult și pe la fel de talentatele fetițe rămase acum acasă, dar care la anul pot fi și ele prin¬ tre campioanele selectate să se antreneze la centrele olimpice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?