Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

„Salbă“ de medalii pentru atletismul juvenil vrâncean


   Campionatul Național la atletism al juniorilor II, ale cărui întreceri s-au desfășurat în week-end la București, a adus rezultate remarcabile pentru atletismul juvenil vrâncean. În prima zi a competiției, Claudia Prisecaru, pregătită de Corneliu Panait la Clubul Sportiv Unirea Focșani, și-a confirmat statutul de favorită și s-a impus în proba de 2000 metri obstacole, pe care a câștigat-o detașat, la o diferență de 12 secunde față de a doua clasată și a primit medalia de aur. Åžtafeta de 4×100 metri a CSM 2007 – LPS Focșani, alcătuită din Cristian Gheorghe, Alexandru Florin Arbunescu, Răzvan Valentin Dragomir și George Daniel Dristaru, candidată la o medalie la acest campionat, s-a clasat pe locul al treilea, iar componenții săi au primit medaliile de bronz.
   Sportivii antrenați de Marius Batog, Åžtefan Munteanu și Gicu Alexandrescu au fost depășiți cu doar 7 sutimi de secundă de formația care a terminat pe locul al doilea. Ieri, în ziua a doua a competiției, Claudia Prisecaru a urcat pe po¬ dium în cadrul probei de 3000 metri, reușind să câștige medalia de argint și titlul de vicecampioană națională. Miercuri, Claudia va pleca împreună cu delegația României la Campionatul Balcanic de juniori II, întrecere programată la Edirne (Turcia).
   Tot ieri, ștafeta de 1+2+3+4 formată din Cristian Gheorghe, Alexandru Florin Arbunescu, Răzvan Valentin Dragomir și George Daniel Dristaru a ocupat locul 2 și a cucerit medalia de argint, după ce a încheiat cursa cu timpul de 2.03,77, titlul național revenind Colegiului Național Mihai Eminescu Oradea. Tot la „Naționale”, Victoraș Dogaru pregătit la LPS Focșani de Marius Batog, s-a clasat pe locul IV la 10000 metri marș, iar Andreea Simona Pioară, de la CS Unirea și Valentina Tănase, de la CSM 2007 Focșani s-au clasat pe locul 7 la 5000 metri, respectiv, 100 metri garduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?