Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Notele finale la Definitivat, afişate sâmbătă


   Candidații care au depus contestații la examenul de Definitivat află astăzi rezultatele finale. Acestea vor fi afișate la centrul de examen de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto „Traian Vuia”, dar și pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. 
   Potrivit statisticilor oficiale comunicate de reprezentanții Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, au fost depuse 27 de contestații, cele mai multe, adică 4, la învățători. Câte 3 contestații au fost depuse la învățământul preșcolar și disciplina geografie, câte 2 contestații s-au depus la educație muzicală, religie, engleză, psihopedagogie specială și matematică, iar câte o contestație s-a depus la biologie, franceză, română, arte plastice, comerț și educație fizică. Lucrările fie au fost scanate, fie au fost trimise direct prin fax la cele șase centre de evaluare din țară. 
   La examenul de Definitivat de anul acesta s-au prezentat în vederea susținerii probei scrise 82 de candidați, iar 40 au promovat cu medii de peste 8, înainte de soluționarea contestațiilor. Un singur candidat a reușit să obțină nota 10, iar cea mai mică notă obținută a fost 2,05. 
   Candidații care au susținut examenul de Definitivat anul acesta, dar nu l-au promovat, mai au dreptul la două încercări. În cazul în care nu promovează la niciuna dintre încercări, ei pot continua activitatea la catedră doar ca suplinitori calificați.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?