Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Produse IT pentru toate buzunarele la magazinul MokaPC


       Prezent încă din 2011 pe piața vrânceană, magazinul MokaPC oferă clienților săi calculatoare, monitoare, laptopuri și componente PC noi sau second hand, importate din UE, de calitate și la prețuri pentru toate buzunarele. 
       Avantajul este că produsele au un grad de uzură foarte mic, sunt în stare foarte bună și beneficiază de garanție, iar prețurile sunt chiar competitive. Oferta este bogată, astfel că puteți găsi sisteme complete începând cu 339 lei sau laptopuri începând cu 499 lei.Tot aici, puteți beneficia de service, constatare, verificare și reparații la produsele dumneavoastră. 
 Fiecare potențial client își poate găsi, în funcție de bugetul disponibil, produsul pe care îl dorește. „Lumea a început să ne cunoască și suntem mulțumiți atunci când vedem clienții mulțumiți că au făcut o alegere bună, mai ales la un preț accesibil. Dorim să ne cunoască din ce în ce mai mulți și să le putem oferi produse IT care să le satisfacă dorințele. Printre clienții noștri se numără atât copii cu vârste diferite, cu posibilități mai mult sau mai puțin reduse, care au reușit să își cumpere un calculator, un laptop, cât și instituții care aleg produsele noastre cu un raport bun calitate – preț. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul pe care îl transmit reprezentanții MokaPC.
 Magazinul este situat pe Bulevardul Independenței 45, spre Obor și este deschis de luni până vineri între orele 09:30 și 18:30, iar sâmbătă între orele 09:30 și 13:00. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?