Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Incendii provocate de razele soarelui


   Două gospodării din Poiana Cristei și Cucuieți, comuna Vidra, au fost cuprinse de incendii miercuri. În ambele cazuri, cauza incendiilor a fost „acțiunea razelor solare”.
    Prima intervenție a fost în comuna Poiana Cristei. Pompierii au acționat împreună cu voluntarii de la SVASU pentru stingerea incendiului ce izbucnise la gospodăria lui Alexandru C. Flăcările au cuprins un adăpost de animale, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o tonă de lucernă și 1 metru cub de  cherestea. Flăcările au ajuns și la un autotu-rism marca Dacia, parcat în apropierea grajdului. Mașina a fost avariată în proporție de 10%. „În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că flăcările au izbucnit la furajele depozitate în podul adăpostului de animale, care s-au autoaprins”, a explicat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
    În cursul aceleiași zile, două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Maricel P. din satul Cucuieți, comuna Vidra. Proprietarul casei avea în gospodărie mai multe recipiente din plastic în care erau benzină și diluant. Din cauza căldurii, acestea au luat foc. În momentul în care a izbucnit incendiul, proprietarul nu era acasă, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii. Incendiul a fost anunțat destul de târziu, iar flăcările au cuprins un garaj, construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați, un adăpost de păsări, construit din lemn, pe o suprafață de 6 metri pătrați, 4 anvelope și 2 metri cubi de cherestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?