Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tineri de 19 ani, judecaţi pentru comiterea mai multor tâlhării


   Trei tineri, fiecare de 19 ani, sunt acuzați de procurori de mai multe infracțiuni de tâlhărie. Este vorba despre Marian C., din Focșani, Radu T., din Soveja, și Ionuț M., din Vulturu. Primii doi au fost arestați la data de 1 iunie. 
   Anchetatorii susțin că Marian a comis două fapte de tâlhărie. Prima dintre ele, care a fost înregistrată în data de 2 noiembrie 2012, a fost comisă împreună cu Ionuț. Cei doi au deposedat o femeie de poșeta sa, prin violență. În geantă se aflau bani și bunuri, în valoare totală de 1.000 de lei. Ulterior, la data de 19 martie a.c., Marian, împreună cu Radu, a deposedat o altă femeie de bani și bunuri, prin aceeași metodă. Radu mai este acuzat de încă o tâlhărie și o faptă de furt calificat. 
   Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 26 spre 27 aprilie 2013, acesta a sustras un telefon mobil, un aparat foto și o tabletă de la o tânără, în valoare totală de 1.500 de lei, iar în noaptea de 6 spre 7 mai a.c. a sustras de la un bărbat un portofel, în care erau acte și 600 de lei. Ultimul dintre tineri, respectiv Ionuț, este acuzat că l-a ajutat pe prietenul său Marian, să comită o tâlhărie. Probe în dosar au fost și imaginile reținute de pe niște camere de luat vederi din Piața Moldovei. 
   Cei trei tineri au recunoscut comiterea faptelor. Acum vor fi judecați de magistrații Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?