Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Sporting Roberbian şi GSMobile vor să dea lovitura în Cupa României


   Mâine și duminică la Piatra Neamț va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale minifotbalului românesc, faza finală a Cupei României la Minifotbal. Astfel, în perioada 28-30 iunie, va avea loc cea de-a patra ediție a cupei care până acum a fost câștigată de Cipricom Zalău, AS WMT Giroc Timișoara și Juventus Sibiu. Minifotbalul românesc confirmă trendul ascendent pe care se află și atinge un nou record. 
   Anul acesta Cupa României va fi organizată într-un format cu 52 de echipe, peste 1.000 de jucători de minifotbal, animați de plăcerea acestui frumos sport, se vor afla la Piatra Neamț într-un maraton al minifotbalului. Echipele vor fi repartizate în 4 urne valorice conform indicilor din clasamentul național, din care se vor forma 13 grupe. Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile doi se vor califica în faza superioară a competiției, duminică fiind programate finalele competiției.  
Sporting Roberbian vrea cupa
   Vicecampioana județeană, Sporting Roberbian și-a propus să se întoarcă de la Piatra Neamț cu trofeul Cupei României. Cu un lot experimentat și jucători care pot face diferența, Roberbian poate fi una din surprizele ediției din acest an a Cupei. Lotul echipei Sporting Roberbian: Manuel Ivanciu, Ionuț Aldea, Alin Chetreanu, Emil Burcăcel, Ciprian Dumitriu, Răzvan Duțu, Adrian Oltianu,  Cristinel Secu, Laurențiu Bălosu și Florin Nistor. Manager: Cristi Cîrnu. „Mergem la Piatra Neamț să luăm cupa. Va fi greu, dar nu și imposibil. Mulțumim pentru încurajările primite de la echipa Voința DEEP SERV”, a spus Cristi Cîrnu.
GSMobile, surpriza plăcută a ligii
   Locul 3 în campionatul ligii din Vrancea, formația GSMobile a primit un loc din partea organizatorilor Cupei României pentru a juca la Piatra Neamț. „Obiectivul nostru principal este încurajarea și susținerea sportului, acestea fiind determinate de dragostea și pasiunea care le avem pentru fotbal. Este adevărat că nimănui nu îi place să piardă și de aceea ne pro-punem să ne clasăm pe podium, dar totodată vrem să păstrăm spiritul competiției, acela de a face mișcare”, a spus managerul echipei, George Ciobanu, un mare iubitor al fotbalului și al sportului în general.
   Lotul echipei GSMobile: Ciprian Lungu, Ionică Serea, Sorin Dobrin, Cătălin Pușcașu, Valentin Lățcan, Ionică Serea, Doru Huzuneanu, Vasile Roman, Alexandru Mălinaș, Adrian Trifan. Manager: George Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?