Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Matematica, probă de foc la examenul de Evaluare Naţională


        Absolvenții claselor a VIII-a susțin astăzi ultima probă din cadrul examenului de Evaluare Națională, proba scrisă la matematică. Accesul elevilor în sala de examen se va face până cel târziu la ora 8.30. Începând cu ora 9.00 elevilor li se vor înmâna subiectele, iar aceștia au la dispoziție două ore pentru a le rezolva. 
 Sălile de examen sunt monitorizate cu sisteme de supraveghere video, ceea ce înseamnă că elevii vor trebui să fie foarte atenți. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile și alte dispozitive de înregistrare, la intrare elevii fiind întâmpinați de către un jandarm. 
 Rezultatele examenului de Evaluare Națională vor fi afișate în data de 29 iunie, până la ora 16.00, iar contestațiile vor fi depuse între orele 16.00 și 20.00. În perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi soluționate contestațiile, iar pe 3 iulie vor fi afișate rezultatele finale. Notele obținute de elevi la examenul de Evaluare Națională contează la admiterea la liceu. Elevii vor fi repartizați la licee computerizat, în baza opțiunilor înscrise pe fișa personală, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere pentru fiecare liceu în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?