Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tir încărcat cu marfă, răsturnat pe drumul european


   Un tir s-a răsturnat ieri dimineață, pe drumul european, între Focșani și Garoafa. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, acesta venea de la București și se îndrepta către Adjud. Mașina transporta produse la un lanț de supermarketuri. Pe drumul european, între Focșani și Garoafa, într-un moment de neatenție, șoferul a ajuns cu tirul pe acostament, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe câmp. Polițiștii ne-au spus că nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident și nici traficul rutier nu a fost blocat, întrucât mastodontul s-a răsturnat în afara părții carosabile. 
   La fața locului au ajuns inclusiv pompierii, care au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculului și au asigurat zona. „Marți, 25 iunie a.c., în jurul orei 06.00, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pe DN 2, la intrare în localitatea Garoafa, unde un tir, înmatriculat în județul Călărași, ce transporta marfă perisabilă, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Echipajul de pompieri a acționat pentru decuplarea bornelor acumulatorilor autovehiculului și a asigurat măsurile specifice de prevenire și gestionare a posibilelor situații de urgență ce se puteau manifesta ca urmare a scurgerilor de carburant rezultate în urma accidentului rutier. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 
   Ieri, la orele prânzului, mai multe persoane erau la fața locului și așteptau să vină o macara pentru a ridica tirul din șanț. De asemenea, un echipaj al Poliției Rutiere era la fața locului pentru a supraveghea acțiunea, astfel încât să nu apară probleme în trafic. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?