Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Juniorii A1 de la CSM Focşani joacă pentru accederea la turneul final


   Formația de juniori A1 de la CSM Focșani va juca astăzi în finala turneului zonal al Campionatului Național de la Tg. Mureș, miza fiind calificarea la turneul final. Focșănenii aveau nevoie de victorie sâmbătă seara, în partida cu AS Înfrățirea Agromec Hărman Brașov, pentru a-și asigura cu anticipație calificarea în finala grupei B a turneului zonal al Campionatului Național al juniorilor A1. Iar fotbaliștii focșăneni au obținut-o într-o manieră categorică, atât ca scor cât și ca joc. A fost 3-0 (2-0), prin golurile a doi dintre marcatorii obișnuiți ai CSM Focșani – Stratulat, din penalty, și Pasăre, a treia reușită aparținându-i lui Lăbunț. Formația CSM Focșani: Trifan – Florea, Neagu, Dima, Duca – Kumova, Săpunaru, Moisă, Stratulat, Văceanu – Pasăre. Au mai evoluat și ceilalți jucători valizi aflați în lotul echipei. 
   „Am jucat din nou foarte bine”, a spus după meci Octavian Bucătaru, cel care, împreună cu Puiu Oprișan a pregătit pentru echipă o partitură bazată pe o foarte consistentă po-sesie a mingii, cu combinații finalizate cu pase în adâncime pentru jucătorii aflați în situații favorabile în jumătatea adversă, ori cu deschideri pe aripi, urmate de centrări în fața porții. Până acum, partitura s-a dovedit câștigătoare pentru că ansamblul a avut dirijori de calitate și interpreți talentați și determinați! 
În același fel s-ar putea întâmpla și astăzi, în finala grupei, dacă evoluția echipei focșănene se va păstra în aceiași parametri. În primul meci din grupă, CSM Focșani a spulberat cu 7-0 pe Dante Botoșani, joc încheiat de echipa din Botoșani cu doi jucători eli-minați. Cine va fi adversara focșănenilor? În cealaltă subgrupă a grupei B s-a jucat o singură partidă, Kosarom Pașcani – Arrubium Măcin 3-3 (7-6) după lovituri de departajare. Cealaltă finalistă a grupei, alături de CSM Focșani, a fost stabilită aseară, după închiderea ediției noastre, după meciul FC Junior Târgu Mureș – Kosarom Pașcani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?