Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

La beţie, a furat gardul bisericii


   Stelică I., de 43 de ani, din Sihlea, este acuzat că a comis mai multe furturi, printre bunurile sustrase numărându-se și gardul din sârmă, care înconjura grădina bisericii din localitate. Omul a fost trimis în judecată pentru faptele sale și va da explicații în fața magistraților de la Judecătoria Focșani. 
   În rechizitoriul pe care procurorii l-au întocmit pe numele bărbatului se arată că în noaptea de 4 spre 5 aprilie, acesta a pătruns în curtea unui localnic, de unde a sustras 150 de kilograme de boabe de porumb și 35 de kilograme de făină de grâu. Câteva zile mai târziu, pe 12 aprilie, în jurul orelor 20.00, în timp ce se întorcea spre casă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, i-a venit ideea să tragă de plasa de sârmă care împrejmuia grădina bisericii. Văzând că se desprinde, a desfăcut-o în totalitate și a dus-o acasă. Prejudiciul de 150 de lei a fost recuperat în totalitate.  
   În fața instanței de judecată, tot pentru furt, va ajunge și Ion M., de 61 de ani, din județul Vaslui. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 11 spre 12 februarie, bărbatul a pătruns prin efracție într-un bar din Piața Gării din municipiul Focșani, de unde a sustras bani și bunuri în valoare de 600 de lei. Bunurile nu au putut fi recuperate, iar bărbatul recunoaște fapta comisă. 
   Tot de comiterea infracțiunii de furt este acuzat și Radu C., de 20 de ani, din Tătăranu. 
Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, la data de 23 martie, tânărul a pătruns în incinta unei societăți comerciale de unde a sustras, dintr-un fișet, suma de 12.000 de lei. Prejudiciul nu a fost recuperat, dar învinuitul a recunoscut comiterea faptei. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?