Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânărul care l-a lovit pe profesorul Ianchevici, trimis în judecată


        Tânărul de 23 de ani din Focșani, care la începutul lunii martie l-a lovit pe profesorul de muzică Mircea Ianchevici, a fost trimis în judecată de procurori. Remus Florin Vasilescu este acuzat de comiterea a două infracțiuni, respectiv lovire sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. 
 Potrivit rechizitoriului, la data de 4 februarie 2013, tânărul a pătruns în incinta Åžcolii numărul 7 din Focșani, împreună cu părinții săi, Silvica și Gabriel. Procurorii îl acuză că în incinta unei săli de curs, l-a lovit pe profesorul Mircea Ianchevici cu pumnul, provocându-i leziuni ce au necesitat spre vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale. Cu ocazia aceluiași eveniment, tânărul ar fi proferat injurii ce au dus la tulburarea liniștii și ordinii în incinta școlii. Åži părinții învinuitului au fost cercetați în acest dosar, dar pentru ei, procurorii au considerat că este suficientă aplicarea unei amenzi administrative în cuantum de 1.000 de lei pentru fiecare. 
 Profesorul are pretenții civile de la inculpat în valoare totală de 10.000 de lei reprezentând daune morale și materiale. 
 În curs de soluționare mai este un dosar în care familia lui Remus îl acuză pe cadrul didactic că ar fi lovit în timpul orelor de curs pe cei doi frați ai săi pe motiv că aceștia nu se concentrau la lecție și chicoteau. Profesorul ar fi lovit băiatul cu palma peste față, apoi i-ar fi dat cu piciorul în fund, moment în care elevul a părăsit sala de clasă. A fost urmat de sora geamănă, în urma căreia se afla profesorul, care ar fi dat-o cu capul de scară. Cei doi frați au plecat acasă, unde le-au povestit cele întâmplate părinților și fratelui mai mare. Acesta din urmă a venit la școală și l-a bătut pe profesor. Cadrul didactic a ajuns la Urgențe cu ochiul vânăt, unde  i-au fost acordate îngrijiri. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani ne-au confirmat existența dosarului și ne-au precizat că acest dosar nu a fost încă soluționat.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?