Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Adolescentă de 14 ani, la spital după ce a fost acroşată de o bicicletă


        O adolescentă de 14 ani, din comuna Năruja, s-a ales cu răni grave, după ce a fost acroșată de o bicicletă. În momentul accidentului, fata se deplasa cu rolele pe partea carosabilă. Evenimentul s-a produs joi seara, pe strada Unirea Principatelor din Focșani. Polițiștii au stabilit că „V. Farcaș, de 29 ani, din comuna Viziru, județul Brăila, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, a acroșat-o și a accidentat-o grav pe S. G. I., de 14 ani, din comuna Năruja, care circula pe partea carosabilă cu rolele. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-au spus polițiștii. 
 După accident, tânăra a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral închis cu hematom parietal drept, fractură temporo-parietală, fracturi coastele III și IV”. După investigații, fata a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală. 
 De asemenea, un vrâncean a fost accidentat, zilele trecute, pe raza județului Buzău. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN 22, între localitățile Balta Albă și Băile. În urma cercetărilor s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Boldu, a acroșat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Chiojdeni, județul Vrancea, care a traversat drumul fără să se asigure. Victima a fost internată în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?