Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă pentru şomeri


   Lista locurilor de muncă vacante dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea cuprinde, pentru această perioadă, 90 de oferte. Astfel, au șanse de angajare șomerii calificați ca operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, casier, lucrător comercial, asistent medical generalist, gestionar depozit, confecționer, prelucrător în industria textilă, gestionar depozit, lucrător gestionar și vopsitor auto. Sunt căutați, de asemenea, muncitorii necalificați în industria confecțiilor și muncitorii necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, dar și persoane cu studii superioare, de profesie medic veterinar, inginer construcții civile, industriale și agricole, specialist marketing, inginer autovehicule rutiere, consilier inginer mecanic și inginer hidroenergetică.
    Oferta de muncă a angajatorilor din țări din Comunitatea Economică Europeană este destul de consistentă. În Austria se pot angaja muncitori calificați/necalificați în domeniul forestier, în Estonia ospătari, iar în Republica Cehă șlefuitori/pilitori. În Olanda sunt căutați specialiști precum: inginer de proces, inginer construcții civile, inginer proiect, inginer mecanic utilaj tehnologic, senior inginer utilaj și inginer mecanic. În Lituania se pot angaja ingineri aeronave și mecanici aviație, în Norvegia se caută persoane de profesie inginer construcții civile, muncitori în construcții, excavatorist și manager hotel, în Suedia tehnician industria laptelui, iar în Danemarca medici specialiști în diverse specialități.
    Cei care doresc informații suplimentare pot suna la telefon 0237.230.186 sau 0237.617.964, persoane de contact Mircea Nedelcu, consilier EURES din cadrul AJOFM, sau Melania Bălescu, inspector la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?