Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO şi GALERIE FOTO: Lacrimi şi durere la căpătâiul lui Adrian Bostan


   Adrian Bostan, fiul fostului inspector școlar general, Iordache Bostan, care și-a pus capăt zilelor la vârsta de 33 de ani, a fost condus ieri într-un sicriu alb, pe ultimul drum. Pentru Adrian au plâns cel mai mult părinții, dar și elevii și profesorii Liceului „Emil Botta” din Adjud alături de care a petrecut o parte din viață. La înmormântare au fost prezenți oameni politici, dar și primari. 
   Trupul tânărului a fost luat din casa părintească și dus la Biserica „Sf  Parascheva”.  Un sobor format din trei preoți a ținut o slujbă pentru sufletul tânărului, care măcinat de probleme doar de el știute, a ales să își pună capăt zilelor. Preoții s-au rugat pentru iertarea păcatelor lui Adrian Bostan care a hotărât mult prea devreme că e timpul să își lase părinții și sora singuri pe lume.
   Fostul general, vizibil afectat de pierderea fiului său în vârstă de numai 33 de ani, își stăpânea cu greu lacrimile, iar pe chipul său se citeau tristețea și deznădejdea. A avut-o mereu alături, în ultimele clipe petrecute alături de fiul lui drag, pe soția sa, pe care o îmbrățișa tot timpul și la care a căutat alinare. La căpătâiul fratelui său, a stat și fiica lui Iordache Bostan și ea profund marcată de gestul fratelui său, care a adus în familia Bostan multe lacrimi și mâhnire. 
   Impresionați de drama profesorului Iordache Bostan, acestuia i-au fost alături oameni simpli, colegii și elevii Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud, dar și oameni politici precum deputatul Nini Săpunaru, fostul prefect Octavian Vieru, primarul din Homocea, Neculai Ionescu. Cortegiul funerar  s-a îndreptat apoi către cimitirul din localitate. Tânărul a fost însoțit pe ultimul drum de părinții care nu au încetat nici măcar o clipă să își plângă copilul. În permanență cei doi l-au mângâiat pe Adrian și parcă sperau că acesta se va ridica și îi va lua în brațe, punând astfel capăt acestui coșmar.
   Adrian Bostan i-a părăsit pe toți cei ce l-au iubit însă amintirea sa va rămâne cu siguranță în sufletele lor. Băiatul timid dar cu suflet mare și zâmbet de copil a plecat din această lume poate cu speranța unei lumi de dincolo mai bune, care să îl înțeleagă și unde să își găsească liniștea pe care a căutat-o. Trupul neînsuflețit al lui Adrian își va găsi odihna veșnică la cimitirul din municipiul Adjud. 
   Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?