Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO: Pompier implicat într-un accident pe Bulevardul Republicii


   Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea a fost implicat ieri într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe Bulevardul Republicii și s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul principal Bogdan Toader, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de trecere. 

   Potrivit acestuia, autoturismul marca Opel, condus de Paul V., care venea de pe strada Simion Bărnuțiu, a pătruns pe Bulevardul Republicii fără să acorde prioritate de trecere unui alt autoturism marca Dacia Logan, care circula pe Bulevardul Republicii și care, era condus de Costică P. I. În urma impactului, mama șoferului care conducea Loganul și care se afla pe bancheta din dreapta față a fost rănită ușor. Femeia a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare. 
   Polițiștii spun că niciunul dintre conducătorii auto nu era băut. Ei continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier, dar și cine se face vinovat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?