Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

„Mintea de dincolo”, lansată la Teatrul Municipal


   Profesorul-scriitor Dumitru Constantin Dulcan vine la Focșani, mâine seară, pentru a-și lansa cartea intitulată „Mintea de dincolo”. Evenimentul este programat să se desfășoare începând cu ora 18.00, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, fiind invitați să participe toți iubitorii de lectură, mai cu seamă cei fascinați de latura spirituală a vieții.
   Lucrarea sintetizează din punct de vedere științific, experiența decorporalizării prin moarte clinică, ajungând, rațional, acolo unde omul religios ajunge cu inima. Scrisă cu o argumentare riguroasă, „Mintea de dincolo” poate fi un manual al conviețuirii și al supraviețuirii armonioase, arătând că cel mai de preț dar al omului, iubirea, este și o datorie fundamentală, pentru salvarea tuturor și a fiecăruia în univers.
   Vor vorbi despre această carte preotul Costică Popa, alături de Marius Vasilescu, moderator fiind Valentin Jder. Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, doctor în științe medicale, este autor a numeroase monografii, tratate, lucrări și cărți de valoare științifică, dar și eseistică, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale filosofiei și științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?