Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Au băut bine, apoi au urcat la volan


   Mai mulți conducători auto, care au încălcat legea, s-au ales cu dosare penale. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au găsit în trafic șoferi băuți, dar și mașini neînmatriculate. Printre cei care s-au ales cu dosare penale s-a numărat și Cătălin D., de 40 de ani, din Adjud. Bărbatul a fost oprit în trafic vineri dimineață, la ora 8.00, pe strada Revoluției. 
   Polițiștii spun că el mirosea a alcool, motiv pentru care i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferul a fost dus la spital pentru probe de sânge. Totodată, lui i s-a reținut permisul de conducere și i-a fost întocmit dosar penal, în care este cercetat pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  
   Sub incidența legii a picat și Liviu Mihăiță C., de 32 de ani, din Pufești. Autoutilitara Ford condusă de bărbat a fost trasă de dreapta pe DN 2 E85, în comuna Garoafa, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoutilitara nu era înmatriculată. Åžoferul s-a ales cu dosar penal, iar autovehiculul a fost tras de dreapta. Astfel, bărbatul nu mai are voie să conducă mașina, cel puțin până la finalizarea cercetărilor. 
   Un alt bărbat pe numele căruia a fost întocmit dosar penal este Jenică D., de 62 de ani, din Focșani. El a fost oprit în trafic vineri, la ora 13.15, în timp ce se deplasa cu un moped pe Bulevardul Brăilei. Polițiștii ne-au spus că mirosea puternic a alcool, motiv pentru care l-au testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,61 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
   Åži la Mărășești un bărbat băut a plecat cu mașina la plimbare. Potrivit polițiștilor, „la data de 24.05.2013, ora 12.30, pe strada Mareșal Averescu, din orașul Mărășești, polițiștii l-au depistat pe G. Gheorghe, 56 ani, din localitate, în timp ce conducea o autospecială și deoarece prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”
   Tot vinerea trecută a avut ghinion și Liviu T., de 32 de ani, din satul Râmniceni, comuna Măicănești. Polițiștii din Măicănești au tras pe dreapta autoturismul marca Hyundai condus de bărbat, pe drumul județean 204 B. Întrucât mirosea a alcool, oamenii legii l-au pus pe șofer să sufle în aparatul alcooltest. 
   Rezultatul a fost de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åži acest conducător auto a rămas fără permis și s-a ales și cu dosar penal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?