Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Victorie lejeră pentru handbaliştii Focşaniului


   Revenite după o pauză de aproape o lună, echipele de handbal masculin CSM Focșani 2007 și HC Alexandria au demarat foarte greu partida din Sala Polivalentă. Trecuseră 8,30 minute și fuseseră înscrise doar 4 goluri – 3 ale gazdelor, unul, al oaspeților. În minutul 19 era 5-3, ceea ce l-a determinat pe unul dintre arbitri să facă, spre tribune, un comentariu scurt, dar edificator: tare meci, 8 goluri în 20 de minute! 
   Finalul reprizei a fost mai darnic cu spectatorii și a adus încă 12 goluri, iar prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu 12-8. Repriza a doua a fost copie fidelă a primei, cu doar șase goluri în 9 minute, și cu mai multe reușite la finalizare în ultima sa parte. Gazdele au forțat atât cât a fost necesar pentru a fi sigure de victorie, oaspeții au vrut mult, însă au reușit puțin. De fapt, evoluția celor două formații a fost ilustrarea corectă a va-lorii fiecăreia, indicată de pozițiile din clasament: pe 7, CSM Focșani 2007, pe 10, Handbal Teleorman Alexandria.
   Echipa pregătită de fostul portar Viorel Ciubotaru, cu cea mai bună apărare din serie, și-a confirmat forța defensivă și în această partidă, cu un Constantin Rusu în formă dezarmantă pentru adversari, în timp ce atacul i-a avut pe Silviu Rotaru și Iulian Neață cei mai prolifici marcatori. Ultima apariție a focșănenilor pe teren propriu din actuala ediție de campionat i-a mulțumit pe spectatorii care au venit la Polivalentă să-i vadă jucând, iar echipa Focșaniului s-a impus în final cu 24-16 (12-8). Formația CSM Focșani 2007: Rusu – Toader, Sîsîeac – 1 gol, Constantin – 1, Vasilache – 1, Rotaru – 7, Nelu, Tănase – 3, Gheorghe – 1, Barbu – 2, Popa – 1, Neață – 6, Necoară – 1, Stancu, Toia.  Urmează, sâmbătă, ultimul joc din campionat, la Galați, cu vecina de clasament, Universitatea. O victorie i-ar aduce CSM Focșani 2007 locul 6 în clasamentul final, ceea ce ar fi o performanță de apreciat. Tot așa cum va fi și dacă va încheia campionatul pe locul 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?