Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

LPS Focşani, locul 5 la turneul final


   Formația de baschet a Liceului cu Program Sportiv Focșani a avut un debut foarte slab la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar pentru licee care s-a disputat la Pitești. Vineri dimineață, în jocul cu formația gazdă, focșănenii au condus în majoritatea timpului, însă au ratat complet finalul: cu două puncte avans, LPS a avut două aruncări libere, Andrei Neguroiu nu a reușit să înscrie din nici o aruncare, piteștenii au egalat imediat, au dus meciul în prelungiri, apoi au câștigat. Scor final, 63-58!
   Partida următoare, cu formația din Timișoara, proaspăt campioană națională U 18, dar fără doi dintre jucătorii de la turneul final U 18, a avut un final în care focșănenii și-au risipit din nou posibilitatea de a câștiga: cu 20 de secunde înainte de terminarea jocului și cu avans de 2 puncte pentru LPS Focșani, Alin Olaru a fost faultat, a ripostat, a primit greșeală tehnică, iar în secundele următoare timișorenii au marcat cele trei puncte care le-au adus victoria cu un punct. Sâmbătă, LPS Focșani a bătut echipa din Cluj Napoca, și s-a clasat în final pe locul 5. Prea multe condiționalități pentru ca focșănenii să nu rateze complet un sezon început promițător pentru ei! Åži un turneu final – cel al ONSÅž în care porneau cu mari șanse la medalii.
   Din lotul folosit la turneul final U 18 nu au făcut deplasarea la Pitești Radu Vârnă și Ciprian Cioaric, care nu sunt elevi ai LPS Focșani, însă a jucat Tudor Vechiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?