Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Un copil de 9 ani era să se înece în piscina Sorinei Plăcintă


   O tragedie era cât pe ce să se întâmple, ieri după amiază, în incinta complexului de vile al Sorinei Plăcintă. Un băiețel de 9 ani era să se înece în timp ce lua lecții de înot, iar medicii de la Ambulanță nu au putut ajunge la fața locului decât pe jos, deoarece porțile complexului erau închise. Potrivit unor surse, băiatul era în apă, împreună cu alți copii, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a alunecat pe fundul piscinei. A fost scos imediat la suprafață, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical al Ambulanței. 
   Medicii ne-au precizat că băiatul nu a suferit leziuni, doar că a înghițit puțină apă. Cadrele medicale sunt nemulțumite de faptul că nu au putut intra cu ambulanța în curtea complexului de vile, porțile fiind închise. „Accesul la locul evenimentului a fost destul de greu, deoarece porțile erau închise și a trebuit să mergem pe jos. Acolo am găsit un băiețel de 9 ani conștient, agitat. El a înghițit doar puțină apă, fiind scos imediat din piscină. Nu a suferit nimic în urma acestei întâmplări, dar l-am transportat la Triaj Pediatrie pentru investigații suplimentare”, ne-a declarat medicul Dorinel Ticu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. 
   La fața locului au ajuns mai mulți părinți, ai căror copii participau la cursurile de înot. O mămică    ne-a spus că imediat ce a aflat de eveniment a venit la complex, deoarece se temea ca nu cumva copilul ei să fi pățit ceva. „Am venit într-un suflet aici. Tremur toată. Am crezut că e băiețelul meu, pentru că și el face cursuri de înot. Am înțeles că a alunecat în piscină. Bine că nu are nimic grav. Sunt vreo 30 de copilași care fac cursuri cu această profesoară”, ne-a spus mămica. 
   Potrivit informațiilor noastre, piscina a fost închiriată unei profesoare de înot, care susținea cursuri de specialitate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?