Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Christina Aguilera, în negocieri avansate pentru a reveni în juriul emisiunii “The Voice”


   Cântăreața americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs „The Voice”, au anunțat marți mai multe surse. Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunțat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii „The Voice”, pentru a-și promova cel mai recent album de studio, „Lotus”, printr-un turneu nord-american. Cântăreața a făcut parte din juriul emisiunii „The Voice” în primele trei sezoane ale show-ului, informează Reuters. 
   Potrivit unor surse, care au precizat că nu au voie să vorbească în mod public despre aceste negocieri, cântăreața americană va primi un onorariu de 12 milioane de dolari pentru a reveni în calitate de jurat al emisiunii „The Voice”. Această sumă este mai mică decât onorariul de 15 milioane de dolari primit de Britney Spears, care jurizează emisiunea rivală „The X Factor”. Reprezentanții postului NBC și cei ai cântăreței Christina Aguilera nu au confirmat deocamdată aceste informații. 
   Christina Aguilera și cântărețul R&B Cee Lo Green au părăsit show-ul „The Voice” anul trecut. Ei au fost înlocuiți de cântăreața columbiană Shakira și cântărețul R&B Usher, care s-au alăturat membrilor rămași în juriul emisiunii, cântărețul de muzică country Blake Shelton și solistul trupei Maroon 5, Adam Levine. Deocamdată este neclar pe cine va înlocui Christina Aguilera în juriul de la „The Voice”, dacă artista americană va accepta oferta directorilor de la NBC. Noul sezon al emisiunii „The Voice” va debuta pe micile ecrane nord-americane în luna septembrie. 
   Show-ul de televiziune „The Voice”, care concurează cu alte două emisiuni muzicale rivale difuzate de postul Fox, „American Idol” și „The X Factor”, a avut o audiență medie de 14 milioane de telespectatori. Finala sezonului actual al emisiunii „The Voice” va avea loc pe 18 iunie. Postul NBC este deținut de Comcast Corp., iar postul de televiziune Fox face parte din grupul News Corp. 
Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul „Genie in a Bottle”, a câștigat patru premii Grammy, un Latin Grammy și a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?