Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Avem nevoie de sprijinul publicului la meciul decisiv“


   Formația de futsal Progresul Focșani se află în fața unuia din cele mai importante meciuri ale sezonului, manșa retur din play-offului Ligii I. Gruparea antrenată de Elvis Ilaș va evolua luni, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, împotriva echipei Smart Ionescu București. 
   În tur, focșănenii s-au impus cu 8-6, după prelungiri și, dacă vor câștiga și confruntarea de luni, vor ajunge între primele patru formații de futsal din România. 
   „Am ales să fiu antrenor pentru că am ajuns la o vârstă și nu mai pot da randament maxim pentru o partidă de Liga 1 mai mult de 10-15 minute și avem jucători care o fac foarte bine și trebuie să aibă și ei șansa lor. Îmi place ceea ce fac,  asta contează cel mai mult. Vreau să fac la Focșani împreună cu cei din condu-cerea clubului o echipă care să facă acest oraș să se mândrească cu noi. Iar pentru campionatul următor, îmi doresc să fim la fel de bine clasați ca și în acest an și poate un parcurs cât mai lung în Cupa României. Așteptăm cât mai mulți suporteri în Sala Sporturilor să ne susțină, avem nevoie de ei să fie al 6-lea jucător. Avem nevoie de sprijinul publicului la meciul decisiv. Mulțumesc Consiliului Local și Primăriei Focșani și nu în ultimul rând celor apropiați echipei, domnului consilier Aurel Bâcu, președintelui Mișa Alexandru, directorului sportiv Petrache Gurguiatu și domnului Daniel Gongu”, a spus antrenorul Elvis Ilaș. Partida de luni va fi arbitrată de Bogdan Sorescu (Pitești) și Gabriel Gherman (București), iar observator federal a fost desemnat bucureșteanul Radu Petre. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?