Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Premii pentru cititori


   Ca în fiecare an de Paște, cel mai citit cotidian din județ, „Monitorul de Vrancea”, și-a premiat cititorii. 17 persoane, din Focșani sau alte localități ale județului, au primit cadouri speciale, câștigătorii depunând cupoane în urna special amenajată la sediul ziarului.
   Astfel, câte un coș cu alimente au câștigat Ileana Bîrlă, Petrică Lemnaru, Eugenia Dan, Irina Negoiță, Andrei Sîrbu, Ioana Mănăilă, Vasile Stan, Aureliana Cătălin, Silvia Aioanei și Eugen Sîrbu. De asemenea, Gabriel Mihail va vorbi la un telefon mobil nou-nouț, în timp ce Mihai-Cătălin Grigoraș va putea face prăjituri delicioase cu un mixer nou, câștigat la concursul organizat de Monitorul de Vrancea. Genoveva Tănase a câștigat o cafetieră, iar Ionuț Ochișor un fier de călcat. Steluța Constantin se va putea delecta cu un tort delicios, iar Paula-Alina Nălăsag va petrece un week-end de neuitat la munte. Bijuteria din aur a fost câștigată de Maria Năstase. 
   Sponsorii concursului organizat de Monitorul de Vrancea sunt: Carrefour, Bijuteria Diva Gold, Coletăria Monique și Deal Travel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?