Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

VREMEA va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal


Joi
   Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin în sud și sud-est și variabil în celelalte regiuni. După-amiază și la începutul nopții, pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice în zona de munte și cu totul izolat în jumătatea de nord a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 22…23 de grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei, pe litoral și în deltă, până la 32 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.
   În București, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă în jur de 13 grade.

Vineri
   Vremea va fi în general frumoasă și se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil spre senin și doar în regiunile vestice, nord-vestice și în zona de munte, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări trecătoare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua,  pe crestele montane, în Banat, Crișana și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?