Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trupul neînsufleţit al focşăneanului mort în Cipru, repatriat cu ajutorul lui Oprişan


   Trupul neînsuflețit al focșăneanului Åžtefan Marian Stoica, de 29 de ani, care a murit în Cipru în condiții încă neelucidate, va ajunge astăzi acasă. Banii necesari, și anume 2000 de euro, au fost donați de Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean. Transportul sicriului de la aeroportul din București și până în Focșani a fost asigurat gratuit de Societatea Comercială Bratu SRL. 
Îndurerat, Ionuț Stoica, fratele celui decedat, a dorit să mulțumească „domnului Marian Oprișan pentru ajutorul acordat”. „Singuri nu am fi avut cum să ne descurcăm și fratele meu ar fi fost incinerat acolo. Nu am fi putut să-l îngropăm creștinește… Îi mulțumim din tot sufletul domnului președinte Marian Oprișan pentru omenia sa. Mulțumim de asemenea firmei Bratu SRL care a asigurat transportul sicriului”, a declarat Ionuț Stoica.
    Reamintim că Åžtefan a plecat în Cipru în urmă cu cinci ani și a muncit mereu în construcții. Profund marcat de moartea bruscă a fratelui său, Ionuț Stoica zice că nu-și explică ce s-a putut întâmpla, cu atât mai mult cu cât Åžtefan a fost mereu un om foarte sănătos. „M-a sunat duminică (săptămâna trecută – n.r.) prietena lui. Mi-a spus că fratele meu s-a trezit dimineață, a băut o cafea, s-a întins iar în pat, a mai cerut o cafea și… a murit! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Nu era bolnav, nu bea, nu se droga, ceea ce a reieșit și din probele luate la spital, unde a fost dus. Urmează să-i facă autopsia, dar rezultatele vin de abia peste câteva luni și noi până atunci vrem să-l aducem acasă, să-l îngropăm aici, creștinește”, a explicat Ionuț. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?