Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

ISJ a publicat lista cu catedrele ocupate


   Inspectoratul Åžcolar Județean a afișat, aseară, lista cu posturile didactice ocupate până pe 30 aprilie. Este vorba de posturile sau catedrele ocupate ca urmare a soluționării restrângerilor de activitate, a soluționării cererilor de pretransfer consimțit între unități de învățământ, a soluționării cererilor depuse de cadrele care au solicitat menținerea în activitate ca titular în funcția didactică până la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportată la data de 1 septembrie 2013, în anul școlar 2013-2014.
   Tot în această listă sunt cuprinse și posturile ocupate în urma soluționării cererilor personalului didactic care a avut calitatea de titular și care nu a depășit cu 3 ani vârsta de pensionare, raportată la data de 1 septembrie 2013, căruia i s-a recunoscut calitatea de titular în anul școlar 2013-2014, precum și cele ocupate în urma soluționării cererilor cadrelor didactice care au solicitat titularizarea în baza art. 253 din Legea nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare. 
   Lista cu posturile vacante din unitățile de învățământ din județ va fi făcută publică pe 2 mai. Verificarea și publicarea listei finale reactualizate cu posturile didactice/catedrele vacante/rezervate pentru concurs, a centrelor de concurs și a graficului de desfășurare a probelor la unitățile de învățământ și inspectoratele școlare se vor face pe 7 mai. 
   
    Lista cu posturile didactice ocupate poate fi consultată AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?