Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Echipa de rugby fete, calificată la etapa finală a ONSŞ


   Echipa de rugby fete în 7 a Liceului cu Program Sportiv Focșani a participat la turneul zonal al Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar, întrecere programată la Constanța. Sportivele de la LPS au demonstrat că se pricep de minune și la sportul cu balonul oval și au reușit calificarea la turneul final, competiție care se va desfășura luna viitoare, tot la Constanța.
   În cadrul turneului zonal, LPS Focșani a obținut două victorii: 34-0 cu echipa Liceului Teoretic Alexandru Marghiloman Buzău și 44-0 cu Liceul Enegetic Constanța. Echipa feminină a fost alcătuită din: Simona Ungu-reanu, Veronica Filip, Nicoleta Drilea, Adina Matei, Ioana Berbei, Veronica Bălan, Justina Grigoraș, Alina Munteanu și Camelia Bratie. În schimb, echipa masculină a ratat calificarea la turneul final, după ce a pierdut trei partide.

La Under 19, eșec la Timișoara

    Echipa Under 19 a LPS Focșani a pierdut din nou în Divizia Națională. De data aceasta la Timișoara, pe terenul penultimei clasate, RCM  U Vest din localitate.
    După ce s-au aflat în avantaj la pauză cu 10-5, în actul secund focșănenii au cedat inițiativa și au părăsit terenul învinși, scor 30-10. Runda viitoare, LPS va evolua pe teren propriu împotriva echipei CTRMTF București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?