Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Hai la film!


   În acest sfârșit de săptămână, iubitorii filmului sunt așteptați la cinematograful Balada, unde se pot delecta cu două filme bune. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici, împreună cu părinții, sunt invitați să vadă animația „Hop, țop” (2011), o comedie cu temă pascală. Pe Insula Paștelui, sub capetele uriașe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri, unde Iepurașul de Paște domnește peste o echipă de iepurași și de pui care pregătesc coșuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineața de Paște. Aici începe aventura.
  De la orele 17.00 și 19.00 este programat filmul „Hitchcock” (2012), comedie, dramă, cu actori renumiți în rolurile principale: Helen Mirren, Anthony Hopkins, Scarlett Johansson și Jessica Biel. Filmul a primit o nominalizare la Oscar, o nominalizare la Globul de Aur și două nominalizări BAFTA. Filmul spune povestea de dragoste dintre unul dintre cei mai faimoși regizori din toate timpurile, Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins), și soția sa Alma Reville (Helen Mirren). Eve-nimentele din acest film biografic au loc în timpul producției unuia dintre cele mai celebre titluri din cariera regizorului, Psycho. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
   Åži la Casa de Cultură din Odobești va fi film duminică, de la ora 11.00: „Stolen” (2012), acțiune, cu Nicholas Cage în rol principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?