Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Hala unei societăţi din Focşani, în flăcări


   Clădirea unei societăți comerciale din Focșani a luat foc în seara zilei de marți. Incendiul a fost anunțat la ora 22.30, la o hală, aflată pe strada Brăilei, proprietatea unei societăți comerciale cu domeniul de activitate structuri și tâmplării metalice.
   În urma apelului primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la fața locului au plecat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. „La sosirea la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul unei hale de producție, confecționat din astereală din lemn și panouri tip sandwich, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, cât și la instalațiile și utilajele aflate în interior. Incendiul a fost localizat în limitele găsite și lichidat în aproximativ două ore. Datorită intervenției operative a pompierilor, flăcările nu s-au extins la construcțiile învecinate, amplasate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars acoperișul imobilului, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, circa 20 metri pătrați dintr-un perete exterior, cât și instalații și utilajele, profile din aluminiu și PVC și bunuri de mobilier depozitate în interior”, se arată într-un comunicat de presă al ISU. 
   În urma verificărilor efectuate de pompieri, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de jar sau scântei provenite de la un foc în aer liber și căzute pe materiale combustibile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?