Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Femeie tâlhărită în propria casă, în toiul nopţii


   Un tânăr de 20 de ani, din Faraoanele, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, fiind acuzat de violare de domiciliu și tâlhărie. Daniel O. este acuzat de procurori că a intrat pe timpul nopții în casa unei femei și amenințând-o cu moartea și cu acte de violență, a reușit să-i fure mai multe bunuri. 
   În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, în jurul orei 03.00, tânărul, știind că partea vătămată locuiește singură, a pătruns în casa acesteia. A încercat să intre în curte, iar câinele a început să latre. Partea vătămată a întrebat cine este la poartă, iar tânărul s-a recomandat ca fiind o persoană care o ajuta pe femeie la treburile gospodărești. Victima i-a deschis, dar n-a mai apucat să aprinsă lumina, că a fost bruscată de Daniel, care a amenințat-o că o omoară, apoi a pornit în căutarea unor bunuri, pe care femeia le avea în locuință. La plecare, a luat cu el un lănțișor din aur, un telefon mobil și cinci kilograme de carne. Doar telefonul a fost restituit părții vătămate, lănțișorul fiind vândut unei case de amanet.
   Daniel a recunsocut comiterea faptei. În trecut, el a fost internat într-un centru de reeducare, dar după ce a ieșit de acolo s-a apucat din nou de activitatea infracțională. În prezent mai este cercetat într-un alt dosar pentru furt calificat. 
   Prejudiciul a fost calculat la 2.800 de lei, dar femeia vrea să primească 5.000 de lei, restul ba-nilor fiind necesari tratamentelor medicale pe care le-a urmat după ce a fost agresată. 
Daniel a fost arestat preventiv pe 29 martie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?