Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

ULTIMA ORĂ: Primarul comunei botoșănene Curtești, accidentat de mașina unui jandarm


   Primarul comunei botoșănene Curtești, Dumitru Vițel a ajuns sâmbătă după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe drumul european, în apropierea Popasului Bachus. 

   Din informațiile primite de la anchetatori, în momentul accidentului, edilul s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului european, moment în care a fost lovit de un autoturism marca Opel, condus dinspre Râmnicu Sărat către Focșani, de un angajat la Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, respectiv Sebastian Gigi Cotur – Păun. 

   „Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare. O persoană din județul Botoșani s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, moment în care a fost acroșată de un autoturism marca Opel, care circula dinspre Râmnicu Sărat către Focșani. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat inspectorul Aurel Cristian din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?