Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

F.O.X. va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode


   Formația britanică F.O.X., înființată la începutul acestui an, a fost desemnată de managementul trupei Depeche Mode să cânte în deschiderea concertului acesteia din România, eveniment care va avea loc pe 15 mai, pe Arena Națională din Capitală, informează organizatorii, Emagic. Deși a fost înființată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reușit într-un timp foarte scurt să impresioneze managementul Depeche Mode, care a desemnat-o drept opening act pentru câteva dintre show-urile incluse în noul turneu „Delta Machine”.
   Astfel că tânăra trupă de origine britanică va fi prezentă alături de membrii Depeche Mode – Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher – în țări precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franța și România.
Biletele pentru concertul de la București al trupei Depeche Mode mai sunt disponibile doar în câteva sectoare din tribunele și peluza Arenei Naționale, la prețuri ce variază între 145 de lei și 320 de lei, și pot fi achiziționate online, de pe www.myticket.ro, precum și din rețeaua magazinelor afiliate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?