Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Fiica lui Billy Joel, hărţuită pe Facebook


   Cântărețul Billy Joel ar fi angajat o echipă de detectivi, care i-ar fi fost recomandată de către prietenul și colegul său de breaslă Paul McCartney, pentru a reuși să o identifice și să o prindă pe hărțuitoarea fiicei lui. Joel, cunoscut, printre altele, și pentru hit-ul „Paino man”, era hotărât să afle cine este cel sau cea care o hărțuiește pe Facebook pe fiica lui în vârstă de 27 de ani, Alexa Ray, și, în acest sens, a cerut sprijinul prietenului său Paul McCartney, informează femalefirst.co.uk.
   Astfel, în afară de a angaja o gardă de corp pentru fiica lui, Billy Joel a apelat la serviciile unei firme europene de detectivi particulari, care i-a fost recomandată de către fostul Beatles. În urmă cu câteva luni, detectivii au descoperit-o p Sheryl Flynn, în vârstă de 40 de ani, goală în Minnesotta. Femeia a fost imediat acuzată că a hărțuit-o pe fiica artistului. Aceasta i-ar fi trimis tinerei peste 60 de mesaje, iar, potrivit anchetatorilor, unele făceau referire la „pedofilie, comportament sexual sadic, atacuri fizice și crimă”.
   O sursă a declarat atunci pentru New York Post că mama Alexei, „Christie Brinkley, era îngrozită că cineva i-ar putea face vreun rău fiicei ei, în timp ce Billy Joel s-a declarat îngrijorat, dar și-a păstrat cumpătul”.
   Joel, în vârstă de 63 de ani, este al șaselea în clasamentul celor mai bine vânduți muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Joel avut hituri în Top 10 în fiecare dintre deceniile ‘70, ‘80, ‘90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă și a câștigat de șase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter’s Hall of Fame (1992) și în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?