Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Militarii vrânceni donează sânge


  Militarii Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” vor dona sânge în cadrul programului național „O șansă pentru viață”, acțiune umanitară desfășurată cu prilejul sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre, zi care se sărbătorește pe 23 aprilie. Astfel, până pe 19 aprilie, militarii Comandamentului Brigăzii 8 LAROM și ai unităților subordonate dislocate în Garnizoana Focșani, respectiv Batalionul 81 LAROM și Batalionul 84 Asigurare Date, vor dona zilnic sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea. Până în prezent peste 20 de militari din Batalionul 84 Asigurare Date au donat sânge, iar activitatea va continua și săptămâna viitoare.
  Cu bonurile de alimente obținute de militari de la Centrul de Transfuzie  Sanguină Vrancea vor fi achiziționate alimente și bunuri de larg consum, care vor fi donate caselor de copii din Focșani și localitățile limitrofe.
  Medicul Mioara Hanță, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea, spune că întotdeauna este nevoie de sânge. Ea le-a mulțumit militarilor pentru gestul pe care îl fac. „Este o acțiune binevenită a celor de la Brigada 8 LAROM și sper ca această acțiune să devină un obicei, deoarece mereu este nevoie de sânge. Sper ca și alte instituții să ia exemplul militarilor și să vină să doneze sânge. Vreau să le mulțumesc pentru gestul lor”, a spus medicul Mioara Hanță.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?