Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Dă 2% din impozitul pe venit Asociaţiei „Salvaţi o viaţă”!


   Asociația „Salvați o viață”, prin campania „Bucuria de a fi sănătos”, ce a demarat în luna decembrie a anului trecut și se va încheia pe 1 mai, își propune să strângă fonduri pentru a sprijini Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.
   Parcul auto al SAJ numără 39 de autosanitare, de trei tipuri. Ambulanțele de tip A sunt destinate transportului unui pacient, neasistat, fiind dotate cu echipamentele și materialele minime necesare acordării primului ajutor în caz de nevoie. Ambulanțele de tip B sunt destinate intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Cea mai dotată ambulanță din parcul auto al SAJ este ambulanța de tip C, denumită și terapie intensivă mobilă. Aceasta este destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel și transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă.
   Asociația și-a propus să achiziționeze aparatură medicală pentru SAJ Vrancea, cu fondurile direcționate din impozitul pe venit. „Asociația «Salvați o viață», din fondurile strânse prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, și-a propus să achiziționeze aparatură medicală pentru Serviciul de Ambulanță Vrancea. Completați declarația 230 și/sau declarația 200 și trimiteți formularul la Direcția de Finanțe Publice în raza căreia aveți domiciliul”, recomandă Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației. Codul de identificare fiscală al Asociației este 27802227, iar contul bancar RO45 CRCOX 4001 0000 0242 035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?