Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Comedie şi animaţie la Balada, în filmul ”Croods”


   Pentru un sfârșit de săptămână plin de veselie, la Cinematograful Balada sunteți așteptați la un film pentru toată familia. Sâmbătă și duminică, de la orele 15.00 și 17.00, vă veți putea amuza, de la mic la mare, la filmul „Croods” (2013), un desen animat de aventuri și comedie. „Croods” urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei ei de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă, familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe calea familiei.  Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată. Dinamica familiei Croods, deși se desfășoară cu câteva milioane de ani în urmă, lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru. Filmul îi are ca protagoniști, cu vocea, pe Nicolas Cage (Grug),   Ryan Reynolds (Guy) și Emma Stone (Eep).
    Pentru iubitorii de acțiune, de la ora 19.00 îl pot revedea pe Arnold Schwarzenegger în filmul „Ultima redută” (2013). Filmul spune povestea lui Ray Owens, un șerif hotărât să țină piept cu orice preț traficanților de droguri care-și fac de cap pe teritoriul său. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
    Åži la Casa de Cultură din Odobești va fi proiectat un film duminică, de la ora 11.00: „Cursă fără frâne”. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?