Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Handbaliste de la LPS, la trialul de la Oneşti


   În perioada 6-9 aprilie, Oneștiul va fi gazda „Cupei Selecțio-natelor de Serie- Seria Est” la handbal, junioare 3. Competiția organizată de Federația Română de Handbal, cu sprijinul Primăriei Onești, al Asociației Județene de Handbal Bacău și a mai multor sponsori are ca principale obiective verificarea potențialului valoric al tuturor junioarelor din Seria Est născute în anii 1998 și 1999 și realizarea selecției pentru lotul național și pentru Centrul de Excelență. 
   Selecționatele seriilor A, B, C, D, E și I se vor întâlni fiecare cu fiecare în partide cu durata de 50 de minute ce vor avea loc în Sala Polivalentă „Nadia Comăneci” din Onești. Turneul va debuta sâmbătă, la ora 14.30, cu meciul dintre selecționatele A și I și se va încheia luni după -amiază, atunci când este programată festivitatea de premiere în cadrul căreia vor fi recompensate echipa turneului, cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare și goghetera competiției. 
   La acțiune vor participa și junioare de la LPS Focșani, formație care face parte din seria B, alături de echipele din Bacău, Piatra Neamț, Onești și Tescani (Bacău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?