Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Actor din “Anatomia lui Grey”, la plajă cu familia


   Actorul american Patrick Dempsey, cunoscut ca interpretul lui Derek Shepherd în iubitul serial „Anatomia lui Grey”, și-a petrecut minivacanța de Paște pe o plajă din Mexic, alături de soția sa și de cei trei copii ai lor. Dempsey, în vârstă de 47 de ani, și soția lui, Jillian Fink, au petrecut sfârșitul de săptămână în Cabo San Lucas, din Mexic. Bucurându-se de vremea însorită, Patrick și Jill s-au relaxat pe șezlonguri, în timp ce copiii lor, o fetiță de 11 ani și gemenii de șase ani, se distrau în apă și pe plajă, scrie Daily Mail.
   Jillian, make-up artist, a impresionat prin corpul tonifiat, pe care l-a etalat într-un costum de baie din două piese neasortate. Fotografiile îl arată și pe Patrick Dempsey într-o formă fi-zică impresionantă, fiind ușor de ghicit că cei doi au o alimentație sănătoasă și vizitează frecvent sala de forță.
   Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune „Anatomia lui Grey”. Actorul s-a remarcat și în câteva lungmetraje, precum „Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama”, „Clubul împăraților/ The Emperor’s Club”, „Jurnalul străzii/ Freedom Writers”, „Magie în New York/ Enchanted”, „Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor” și „Ziua îndrăgostiților/ Valentine’s Day”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?