Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Lecţii de salsa, sâmbătă, în Piaţa Unirii din Focşani


   Peste 500 de dansatori de salsa vor organiza, sâmbătă, un flash mob în patru orașe din țară: București, Iași, Focșani, Galați.
   De la ora 17.00, în Piața Unirii din Focșani, dansatorii vor promova comunitatea și sti-lurile de dans latino, practicate în România de peste 10 ani. Evenimentul își propune să demonstreze românilor de toate vârstele că practicarea dansurilor latino este deopotrivă frumoasă și sănătoasă și nu necesită abilități speciale. Flash mob-ul face parte dintr-o serie de evenimente similare organizate în comun de asociațiile și școlile de dans din întreaga țară, începând cu 2012. Participanții vor dansa liber, fără o coregrafie prestabilită, pentru a arăta natura socială a dansurilor latino, care pot fi practicate oriunde și cu orice partener. 
   La eveniment vor participa 18 școli de dans: Wilmark Academia de Baile, Mania Latina, Salsa Galaxy Dance Company, Salsa Factory, Magic Dance, Salsa Veneno, DekaDance, Salsa Evolucion, Corazon Latino, Electric Salsa, Latin Dance, Solo Baila, Deco Dance, Åžcoala de Dans Imperius, Love to Dance, Con Sabor, Our Salsa Story, Lotus Dance.
   Printre  cei aproximativ 500 de dansatori care vor participa la eveniment se numără dublul campion național al României la Salsa, Valentin Åžtefan, alături de care vor fi și peste 30 de instructori profesioniști de dans.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?